Jag heter Solveig Rostedt och har sedan examen från Axelssons Gymnastiska Institut 2005 arbetat heltid som diplomerad massageterapeut. Min mottagning Kroppoteket är sedan 2011 belägen här i Sollévi-huset på Östermalm i Stockholm.

Mitt brinnande intresse för människors välbefinnande har speglat även mina yrkesval och efter att ha jobbat inom vården i flera decennier kände jag att det var dags att flytta fokus från sjukvård till friskvård och det ångrar jag inte en sekund! Genom att integrera mina egna erfarenheter från idrottslivet och mina tidigare arbetsplatser inom psykiatrin och akutvården på en förlossningsmottagning, har jag skapat en verksamhet som bygger på trygghet, förtroende och vetenskapligt underbyggda behandlingsmetoder.

Jag arbetar framför allt med massage, triggerpunktsbehandling, stretching, koppning och strain-counterstrain med både akuta smärtpatienter och de som har besvär av en mer kronisk karaktär. De vanligaste sökorsakerna på min mottagning är huvudvärk, smärta och stelhet i nacke, axlar och rygg, samt akuta ryggskott. För att nå maximal effekt på kortast möjliga tid kombinerar jag oftast olika behandlingstekniker och jag samarbetar även med legitimerade kiropraktorer för att upprätthålla den så viktiga balansen mellan leder och muskler.

Givetvis värnar jag om mina patienters personliga integritet och tillämpar full tystnadsplikt.

För bokning ring 070 - 293 09 61 eller e-posta till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.hotmail.com

För mer information gå in på min hemsida www.kroppoteket.com

Varmt välkommen till Kroppoteket!