Jag är legitimerad psykoterapeut, utbildad vid Centrum för psykiatriforskning - Kompetenscentrum för psykoterapi på Karolinska Institutet och avslutade utbildningen 2011, då jag även tog en medicine magisterexamen. Dessutom är jag diplomerad psykosyntesterapeut sedan 2011 och har genomgått utbildningen på PsykosyntesAkademin i Stockholm.

Har lång erfarenhet av människovårdande arbete. Jag är utbildad socionom på Socialhögskolan vid Stockholms Universitet (1989) och har arbetat som kurator på sjukhus vid kvinnokliniker och inom psykiatrin. Utbildade mig därefter till legitimerad sjuksköterska på Röda Korsets Högskola (2000) och har arbetat många år inom allmänpsykiatrin med bl.a depressions- och ångestproblematik.

Jag erbjuder psykodynamisk psykoterapi med kognitiva inslag eller psykosyntesterapi. Korttids- och långtidsterapi samt konsultation, kris- och stödsamtal för vuxna och unga vuxna. Behandlar bl.a. depressions- och ångestproblematik, kris- och stresstillstånd samt erbjuder sorgbearbetning.

Är medlem i PsykoterapiCentrum (PC) och i PsykosyntesFöreningen (PsF). Mitt företag innehar F-skattsedel och ansvarsförsäkring.

Välkommen att kontakta mig!

Mona Aleman Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.maleman.se 0709-607639